Fischer ski set ASPIRE SLR2 + vezovi W9 AC SLR/WOMENTRACK BRAKE 78 [H]

Out of stock
SKU
P30616
Fischer ASPIRE RAIL je skija sa ženskim osjećajem, koja omogućava jdnostavno i harmonično skijanje. Radi tehnologije Air Power je skija veoma lagana, oprašta greške i zadržava konstantan prijem rubnika sa snjegom.

  • Radijus: 13m/155cm
  • Širina skije: 114-71-100
  • Roker dužina i visina: 230/1-2
  • Set vezova: T51116 vezovi W9 WOMENTRACK BRAKE 78 [H]
  • Ploča: SLR 2 Women
  • Težina: 1550g/155cm
  • Raspoložive dužine: 140,145,150,155,160
  • Konstrukcija / Tehnologija: Airpower, Fiber Tech
Više informacija
Brand Fischer Sports
Zemlja proizvodnje Austrija

Informacije o dostavi

Dostava se vrši dostavnim službama GLS ili Intereuropa te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske i Europske Unije. Cijena dostave je 40,00 za područje RH, osim u slučaju kada vrijednost robe prelazi 500,00 kn. U tom slučaju dostava je besplatna. Cijene za dostavu na području EU Mogu se pronaći na stranici www.lera.hr .

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Sa dostavljenim proizvodom se dobiva račun i otpremnica.

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu napisati recenzije. Prijavite se ili registrirajte novi račun