Fischer ski set BRILLIANT MY MTN TPR + vezovi My MBS 10 POWERRAIL BRAKE 78 [G]

Out of stock
SKU
P05717

Kvaliteta i vrijednost povezana s raznovrsnošću i elegancijom to su Brilliant skije. Rezultat je jednostavan: lagane, udobane i atletske - Brilliant My Mtn. Zahvaljujući tehnologiji Brilliant Carbon, skije su posebno lagane, mirne i iznimno glatko teku po stazi. Iznad svega one zahtijevaju malo energije.

INDIVIDUALNOST ZA DAME

Brilliant Selection sastoji se od jedinstvenih, prilagodljivih i pojedinačnih stavki. S inovativnom aplikacijom i jednostavnim procesom prijave, bilo koji naziv, Vaše ime ili čak fotografija može se staviti na skije, čineći tako vašu premium skiju Brilliant RC4 jednu od vrsta.

LAGANA IZRADA RADI UŽIVANJA

Poseban proizvodni proces čini ove skije posebno lagane. No, one i dalje nude svu potrebnu stabilnost gdje god se nalazili. Zahvaljujući svojoj smanjenoj težini, skije daju cjelodnevni užitak na stazi.

POSEBAN OSJEĆAJ U SKIJANJU

Ovaj vrlo jednostavan model nudi ženama dvije velike prednosti: visoku stabilnost i sigurnost za skijanje plus mala težina, što čini skije veoma okretne. Kao rezultat toga skija je atletski spremna i jednostavane za korištenje u svim uvjetima na stazi.


  • Radijus: 12m/155cm
  • Širine skije: 122-74-103
  • Roker dužina i visina: vo. 230 hi. 90
  • Konstrukcija/Tehnologija: SW-Sidewall, Tuned Carbon, AirTec
  • Ploča: Twin Powerrail
  • Težina: 1250g/155cm
  • Raspoložive duljine: 141,148,155,162
  • Set vezova: T50017 vezovi My MBS
Više informacija
Brand Fischer Sports
Zemlja proizvodnje Austrija

Informacije o dostavi

Dostava se vrši dostavnim službama GLS ili Intereuropa te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske i Europske Unije. Cijena dostave je 40,00 za područje RH, osim u slučaju kada vrijednost robe prelazi 500,00 kn. U tom slučaju dostava je besplatna. Cijene za dostavu na području EU Mogu se pronaći na stranici www.lera.hr .

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Sa dostavljenim proizvodom se dobiva račun i otpremnica.

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu napisati recenzije. Prijavite se ili registrirajte novi račun