Fischer ski set MY TURN 74 TPR + vezovi My MBS 10 POWERRAIL BRAKE 85 [G]

As low as 2.279,97 kn Regular Price 3.799,95 kn
Dostupno
SKU
P15717

IT'S MY TURN/ MOJ JE RED

Vaš je stil jedinstven. Vaše vrijeme u planinama je dragocjeno. Gdje god Vas staza može odvesti – Fischer-ova nova razvijena MY serija slavi individualnost sa savršenim skijama za svoje osebujne okuse. MY TURN serija je dizajnirana za performanse on-piste.

MODEL SVJETLOSNIH ŽENA

Ženski skijaški svijet biti će nasmijan od uha do uha, jer su moje MY Turn 74 skije teške samo 1,15 kilograma. Za prvoklasnu udobnost i ugodno skijanje.

UŽITAK U SKIINGU ATLETIC-LIGHT

Prekrasno lagane My Turn 74 znače veliku zabavu na padinama: lagani skokovi i kontrola čine skijanje glatkim i ugodnom. Zavoj za zavojem i okret remek je djelo s ugodnim, dinamičnim performansama. Stvar za žene skijaše koji vole atletsko skijanje i zabavu.

To je sve o savršenom SKI SET-u

My Turn 74 nije samo udoban zbog svoje težine. Njegova visoka upravljivost štedi energiju, a rukovanje je također osobito lagano. S jedinstvenim, lako podesivim pločastim sustavom.


  • Radijus: 12m/155cm
  • Širine skije: 122-74-103
  • Roker dužina i visina: vo. 230 hi. 90
  • Konstrukcija/Tehnologija: Sidewall, Carbon Tech
  • Ploča: Twin Powerrail
  • Težina: 1200g/155cm
  • Raspoložive duljine: 141,148,155,162
  • Set vezova: T50117 My MBS 10 Powerrail BRAKE 85 [G]
Više informacija
Brand Fischer Sports
Zemlja proizvodnje Austrija

Informacije o dostavi

Dostava se vrši dostavnim službama GLS ili Intereuropa te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske i Europske Unije. Cijena dostave je 40,00 za područje RH, osim u slučaju kada vrijednost robe prelazi 500,00 kn. U tom slučaju dostava je besplatna. Cijene za dostavu na području EU Mogu se pronaći na stranici www.lera.hr .

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Sa dostavljenim proizvodom se dobiva račun i otpremnica.

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu napisati recenzije. Prijavite se ili registrirajte novi račun