Fischer skije RC4 WORLDCUP SL MEN CURV

As low as 3.857,97 kn Regular Price 6.459,95 kn
Dostupno
SKU
A040181

Fischer RC4 WORLDCUP SL MEN CURV WCP je natjecateljska slalom skija, skija kakvu voze najbolji skijaši na svijetu, skije na kojima skija najbolji Hrvatski skijaš Ivica Kostelić. Skije su to koje omogućavaju najbolje moguće skijanje za najbolje i naj naprednije skijaše, od ski instruktora do onih koji žele osjećati kontrolu u svakom slalomskom zavoju do savršenstva. U ovim skijama je puno skrivenih tehnologija: "Hole Ski" (“rupa“): smanjena težina na vrhu i repu skija, masa je skoncentrirana u sredini skije – s tim je poboljšana stabilnost skije, pošto je težina skije manja, manje su amplitude gibanja, a s tim i manje vibracija skija. To omogućava brži prijenos težine u zavojima sa rubnika na rubnik, drvena jezgra s 0,8 mm titanal-a "sendvič" konstrukcija skija pruža torzijsku krutost/stabilnost skije, World cup klizna ploča, najboljI vosak i najbolja obrada rubnika. Radijus dužinom od 165 cm je 13m, što omogućuje beskompromisno povezivanje slalomskih zavoja.

IZVORNA SKIJA IZ SVJETSKOG KUPA

Ukupna snaga, savršen prijem na rubnicima, skijanje kao vlak na stazi - to je upravo ono što ćete postići s RC4 World cup SL. Nova CURV BOOSTER ploča čini zavoj veoma brzo i osigurava optimalni prijenos snage. Svi skijaški modeli sukladni su FIS-ovim pravilima.

ISKUSTVO - NOVI SETUP

S novom pločom CURV BOOSTER. Brže inicijacije, brže reakcije i ekstremno ubrzanje. Posebna konstrukcija razvijena je zajedno sa sportašima i stručnjacima Svjetskog kupa te omogućuje neusporedivu fleksibilnost skija.

RACE CODE - SKIJE S TUNINGOM SVJETSKOG KUPA

RACE CODE je vaš jamac tehnologije izravno od Fischer Race Department-a. Sve su inovacije razvijene zajedno sa sportašima i ljudima odgovornim za Svjetski kup. Kako bi najbolje zadovoljili teške uvjete koji se nalaze tamo, skije, cipele i vezovi u seriji RACE CODE savršeno se prilagođavaju jedni drugima.

 

  • GRINDING: S15/2
  • Ploča: Curv Booster
  • Tvrdoća: R&D
  • Raspoložive dužine: 165 cm
  • Set vezova: T00516 RC4 Z 17 Freeflex BRAKE 85 [D]
  • Konstrukcija / Tehnologija: RACE CODE, HOLE SKI TECHNOLOGY, WORLD CUP TUNING, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, BEECH POPLAR WOOD CORE
Više informacija
Brand Fischer Sports
Zemlja proizvodnje Austrija

Informacije o dostavi

Dostava se vrši dostavnim službama GLS ili Intereuropa te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske i Europske Unije. Cijena dostave je 40,00 za područje RH, osim u slučaju kada vrijednost robe prelazi 500,00 kn. U tom slučaju dostava je besplatna. Cijene za dostavu na području EU Mogu se pronaći na stranici www.lera.hr .

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Sa dostavljenim proizvodom se dobiva račun i otpremnica.

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu napisati recenzije. Prijavite se ili registrirajte novi račun