PowerNine 900Wh

PowerNine 900Wh

PowerNine 900Wh, NOVA POMAKNUTA GRANICA E-PEDALIRANJA

Postoje ciljevi performansi koje “standardna” baterija ne može postići. Zbog toga je Olympia dizajnirala PowerNine 900Wh, proizvod koji označava prekretnicu u dizajnu i postignućima E-PEDALIRANJA.

Evolucija tehnologije e-bicikala, koju potiče sve zahtjevnije tržište, zahtijeva promjenu perspektive: nema više „ugrađenih“ baterija, a PowerNine 900Wh odjeljak za napajanje dizajniran je istovremeno s e-biciklom i postaje njegova jezgra - savršeno prilagođena specifikacijama modela i stilu vožnje te zahtjevima svakog pojedinog korisnika.

Olympia super-baterija, prikladna je za nekoliko modela iz čitavog raspona bicikala za 2020 godinu, optimizirana je u svim aspektima.

Više kapaciteta, isti otisak. Da bi se postigao izvanredan kapacitet od 900Wh, zahvaljujući čemu se ovaj proizvod nalazio daleko iznad prosjeka, korišteno je 50 ćelija proizvedenih iz auto industrije; unatoč ovim poboljšanim specifikacijama, baterija zauzima gotovo isti prostor kao i svaka integrirana baterija.

Zabilježite lakoću. PowerNine 900Wh ne utječe na ukupnu težinu bicikla: njegova težina jednaka je težini snage od 630Wh baterijama proizvedenih prema ranijoj tehnologiji.

Tanak i uravnotežen. Dizajn koji je Olympia prilagodila za vlastite e-bicikle omogućava PowerNine 900Wh da se savršeno uklopi u obris okvira. Prednost nije samo estetska: pozicioniranje akumulatora dizajnirano je za postizanje najboljeg balansa za bicikl, bez stvaranja neravnoteže pri upravljanju.

pastedGraphic.png

 

Posebno dizajnirana elektronika. PowerNine 900Wh ne bi mogao iskazati svoj puni potencijal bez elektronike koja je dizajnirana da poboljša svoje karakteristike. Proizvođač elektromotora Oli razradili su određenu razinu pomoći za Olympia e-bicikle opremljene PowerNine 900Wh. Izuzetni kapacitet ove baterije omogućio je Oli da proširi potencijal Olympia prilagođenog motora s razinom „R“: više okretnog momenta, više snage i reaktivnosti, uz kraća vremena odziva. Izvanredne performanse pogonske jedinice idu ruku pod ruku s osjećajem glatke vožnje. I sporijim i bržim tempom pomoć pedala savršeno će se prilagoditi intenzitetu snage nogu.

Dulje vrijeme korištenja. Prema provedenim testovima, životni vijek PowerNine900Wh rangirao je ovu bateriju iznad prosjeka u odnosu na baterije ranije generacije. S obzirom na bicikliste koji teži 70/80 kg, jednim ciklusom punjenja možete postići domet od oko 290 kilometara na ravnom terenu, u standardnim atmosferskim uvjetima i uvjetima čuvanja proizvoda. Na brdovitim rutama jedno punjenje omogućava prijelaz od oko 120 kilometara pokrivajući visinske razlike od čak 2400 metara. Kada vozite biciklom po planinama, možete prevladati gradijente visine i od 4000 metara, koristeći srednje-nisku razinu pomoći 1-2-3, a prekrivate ukupno oko 85 kilometara.

Brzo punjenje. Vrijeme punjenja PowerNine 900Wh iznosi samo šest sati, vrlo malo ako uzmete u obzir snagu i raspon koji ova baterija može isporučiti; ovo se postiže zahvaljujući posebnom 4 Ah punjaču koji se isporučuje u standardnoj opremi.

Trenutno modeli Cicli Olympia koji se napajaju iz PowerNine 900Wh baterija su EX 900, EX 900 Sport, Performer i Mistral.

https://www.lera.hr/biciklizam/bicikli/elektricni-bicikli/

pastedGraphic_1.png

© 2022 Lera SPORT Shop and Service