Special Price 8.549,96 HRK Regular Price 9.499,95 HRK
Nema na zalihi
SKU
918612

Capriolo bicikl E BIKE  DIANA CITY

E-BIKE DIANA CITY je najnovija serija električnih bicikala u ponudi Capriola. Namjenjena za duže relacije i vožnju gradom, E-BIKE DIANA CITY pruža komfortnu i lagodnu vožnju.

E-BIKE DIANA CITY ima smještenu ispod nosača tereta na zadnjem dijelu. Koristi sistem PEDAL-ASSIST što znači da se motor aktivira kada se pedalira.

Opremljena 3-brzinskim prednjim i zadnjim SHIMANO NEXUS3 sustavom komponenti kao i prednja ručkica mjenjača, dok je za srednji pogon postavljen BAFAN MAX DRIVE. Od opreme još vrijedi istaknuti AVID V-BRAKE kočnice te SUNTOUR CR-7V prednju vilicu. Okvir je napravljen od aluminijske legure što ga čini laganim, ali i čvrstim.

Od dodatne opreme E-BIKE DIANA CITY ima set blatobrana (prednji i zadnji) za integriranim prometnim svijetlima kao i nosač tereta. E-BIKE DIANA CITY dostupan je u veličinama okvira i 19" dok je veličina kotača 28".NAPOMENA:Svi bicikli dolaze sastavljeni, sa napravljenim nultim servisom spremni za voznju. Potrebno je montirati pedale i izravnati volan. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Specifikacije
Proizvođač Capriolo
© 2021 Lera SPORT Shop and Service