Capriolo bicikl E BIKE  DIANA CITY

9.499,95 kn
Out of stock
SKU
918612

Tablica veličina okvira bicikle

E-BIKE DIANA CITY je najnovija serija električnih bicikala u ponudi Capriola. Namjenjena za duže relacije i vožnju gradom, E-BIKE DIANA CITY pruža komfortnu i lagodnu vožnju.

E-BIKE DIANA CITY ima smještenu ispod nosača tereta na zadnjem dijelu. Koristi sistem PEDAL-ASSIST što znači da se motor aktivira kada se pedalira.

Opremljena 3-brzinskim prednjim i zadnjim SHIMANO NEXUS3 sustavom komponenti kao i prednja ručkica mjenjača, dok je za srednji pogon postavljen BAFAN MAX DRIVE. Od opreme još vrijedi istaknuti AVID V-BRAKE kočnice te SUNTOUR CR-7V prednju vilicu. Okvir je napravljen od aluminijske legure što ga čini laganim, ali i čvrstim.

Od dodatne opreme E-BIKE DIANA CITY ima set blatobrana (prednji i zadnji) za integriranim prometnim svijetlima kao i nosač tereta. E-BIKE DIANA CITY dostupan je u veličinama okvira i 19" dok je veličina kotača 28".NAPOMENA:Svi Capriolo bicikli dolaze u tvorničkom pakiranju, djelomično sastavljeni. Sve što trebate napraviti je montirati volan, prednji kotač i pedale. I vaš bicikl je spreman za vožnju. U kutiji se nalaze jasne upute za sastavljanje. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Više informacija
BrandCapriolo
Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu napisati recenzije. Prijavite se ili registrirajte novi račun