Capriolo bicikl E BIKE  ROADSTER MAN

9.999,95 kn
Out of stock
SKU
917611

Tablica veličina okvira bicikle

E-BIKE ROASTER MAN je najnovija serija muških električnih bicikala u ponudi Capriola. Namjenjena za duže relacije i avanture, E-BIKE ROADSTER MAN pruža nezaboravno iskustvo u vožnji na duge staze.

E-BIKE ROADSTER ima smještenu ispod nosača tereta na zadnjem dijelu. Koristi sistem PEDAL-ASSIST što znači da se motor aktivira kada se pedalira.

Opremljena 24-brzinskim prednjim SHIMANO FD-M191 i prednjom ručkicom SHIMANO STEF 51, te zadnjim SHIMANO ALTUS mjenjačem, dok je za srednji pogon postavljen aluminijski KRIPTON X ALLOY TRIPLE. Od opreme još vrijedi istaknuti AVID V-BRAKE kočnice te SUNTOUR CR-7V prednju vilicu. Okvir je napravljen od aluminijske legure što ga čini laganim, ali i čvrstim.

Od dodatne opreme E-BIKE ROASTER MAN ima set blatobrana (prednji i zadnji) za integriranim prometnim svijetlima kao i nosač tereta. E-BIKE ROASTER MAN dostupan je u veličinama okvira 21" i 23" dok je veličina kotača 28".NAPOMENA:Svi Capriolo bicikli dolaze u tvorničkom pakiranju, djelomično sastavljeni. Sve što trebate napraviti je montirati volan, prednji kotač i pedale. I vaš bicikl je spreman za vožnju. U kutiji se nalaze jasne upute za sastavljanje. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Više informacija
BrandCapriolo
Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu napisati recenzije. Prijavite se ili registrirajte novi račun