Capriolo bicikl TOUR ROADSTER M 1.0 28/21AL

2.999,95 kn
Out of stock
SKU
916600

Tablica veličina okvira bicikle

TOUR ROADSTER M 1.O serija je novih TOURING muških bicikala od Capriola. Namjenjena za duže relacije i avanture, TOUR ROADSTER pruža nezaboravno iskustvo u vožnji na duge staze.

Opremljena 21-brzinskim SHIMANO TOURNEY setom komponenti sa prednjom ručkicom SHIMANO STEF 51, dok je za srednji pogon postavljen KRIPTON X STEEL TRIPLE. Od opreme još vrijedi istaknuti PROMAX V-BRAKE kočnice te ZOOM CH-141AMS prednju vilicu.

Okvir je napravljen od aluminijske legure što ga čini laganim, ali i čvrstim. Od dodatne opreme TOUR ROADSTER M 1.0 ima set blatobrana (prednji i zadnji) za integriranim prometnim svijetlima kao i nosač tereta. TOUR ROADSTER M 1.0 dostupan je u veličinama okvira 21" i 23" dok je veličina kotača 28".NAPOMENA:Svi Capriolo bicikli dolaze u tvorničkom pakiranju, djelomično sastavljeni. Sve što trebate napraviti je montirati volan, prednji kotač i pedale. I vaš bicikl je spreman za vožnju. U kutiji se nalaze jasne upute za sastavljanje. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Više informacija
BrandCapriolo
Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu napisati recenzije. Prijavite se ili registrirajte novi račun