Special Price 1.619,96 kn Regular Price 1.799,95 kn
Nema na zalihi
SKU
917595

Capriolo bicikl TOUR-SUNRISE M 28/18HT

TOUR SUNRISE MAN serija je novih TOURING muških bicikala od Capriola. Namjenjena za duže relacije i avanture, TOUR SUNRISE MAN pruža nezaboravno iskustvo u vožnji na duge staze.

Opremljena 18-brzinskim prednjim i zadnjim SHIMANO TOURNEY mjenačem i sa prednjom ručkicom SRAM MRX, dok je za srednji pogon postavljen aluminijski KRIPTON X STEEL PVC TRIPLE. Od opreme još vrijedi istaknuti PROMAX V-BRAKE kočnice te SUNTOUR CR-7V prednju vilicu. Okvir je napravljen od aluminijske legure što ga čini laganim, ali i čvrstim.

Od dodatne opreme TOUR SUNRISE MAN ima set blatobrana (prednji i zadnji) za integriranim prometnim svijetlima kao i nosač tereta. TOUR SUNRISE MAN dostupan je u veličini okvira 20" i veličini kotača 28".NAPOMENA:Svi Capriolo bicikli dolaze u tvorničkom pakiranju, djelomično sastavljeni. Sve što trebate napraviti je montirati volan, prednji kotač i pedale. I vaš bicikl je spreman za vožnju. U kutiji se nalaze jasne upute za sastavljanje. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Specifikacije
ProizvođačCapriolo
Tip biciklaTouring Comfort
Veličina kotačaVeličina kotača: 29"
© 2021 Lera SPORT Shop and Service