Special Price 557,96 kn Regular Price 619,95 kn
Dostupno
SKU
352022070000

Deuter AVIANT DUFFEL 70

Sport i putovanja su za vas jedno te isto? U ovoj torbi imate više nego dovoljno mjesta za svoju opremu. Remenje je podesivo tako da se torba može nositi preko ramena ili na leđima. Ova je značajka posebno prikladna za veće udaljenosti. Svi modeli imaju glavni patentni zatvarač na vrhu. Vrećica ima i malu torbu za dodatnu organizaciju.

ZNAČAJKE
NFC tehnologija
PFC bez

MATERIJAL
600D PES
Tkana od poliesterske pređe od 600 den i s debelim PU premazom, ova lagana tkanina otporna je na kidanje i vrlo je svestrana. Kad god se radi o tome da težina ruksaka bude što manja uz umjereni stres, onda je ovo idealno rješenje. Verzija "deuter Super Polytex BS" proizvedena je u skladu sa strogim bluesign® standardom. Njegove su značajke i faktori stresa identični.
420D PA
Poliamidna tkanina 420D izuzetno je robusna: zahvaljujući gustoj i izuzetno finoj strukturi tkanine, obje poliamidne tkanine izuzetno su otporne na kidanje i habanje. Dvostruka PU obloga štiti od vlage vodenim stupcem od 1500 mm.
* D znači poricanje. Ovo opisuje težinu pređe. 600D odgovara 600 grama na 9000 metara.
* PES je kratica od poliestera. PES vlakna su vrlo otporna na kidanje i habanje te teško upijaju vlagu.
* PA označava poliamid. PA vlakna su izuzetno izdržljiva i otporna na habanje. Karakterizira ih i velika elastičnost i mala težina.

Specifikacije
ProizvođačDeuter
Dob / SpolUnisex
© 2021 Lera SPORT Shop and Service