Deuter Orbit SQ +5°

Special Price 773,96 HRK Regular Price 859,95 HRK
Nema na zalihi
SKU
370201933201

Ova mekana vreća za spavanje s dovoljno prostora za noge savršena je za odmor na kampu: zahvaljujući dva patentna zatvarača, vreća za spavanje pretvara se u prikriveni pokrivač ili se može pričvrstiti na drugu torbu za dvostruku verziju. Područje glave može se ukloniti, a unutarnja pamučna podstava izuzetno je ugodna, a tehnička vanjska ljuska gotovo ne puca.

ZNAČAJKE
Unutarnji džep za dragocjenosti
Pričvrsni
PFC free

MATERIJAL
Deuter T / C pamučna hibridna tkanina
Pamuk u kombinaciji s poliesterom 65/35 (T / C Trevira / pamuk) lakši je i manji u količini pakiranja od čiste pamučne unutarnje tkanine, ali ipak ima mekan osjećaj. Upija manje vlage i brže se suši.
Deuter T / C pamučna hibridna tkanina
Šuplje vlakno visokog potkrovlja
Sintetička šuplja vlakna obrađuju se kako bi se stvorilo runo za punjenje (toplinskim lijepljenjem). Kako bi se osigurala dobra kompresija i visoko potkrovlje, dodaje se silikon. Izuzetna ocjena izolacije, otporna na kidanje i izdržljiva.
40D PA Ripstop
Vanjski pokrov modela Orbit i Space izvanredno je gladak i lagan. Ovo najlonsko tkanje Ripstop također se odlikuje vodoodbojnim završnim slojem. Još lakša verzija Hexlite služi kao pokriće za Dream Lite.

Specifikacije
EAN4046051093499
ProizvođačDeuter
© 2022 Lera SPORT Shop and Service