Special Price 815,96 HRK Regular Price 1.019,95 HRK
Nema na zalihi
SKU
370211933200

Ova mekana vreća za spavanje s dovoljno prostora za noge savršena je za odmor na kampu: zahvaljujući dva patentna zatvarača, vreća za spavanje pretvara se u prikriveni pokrivač ili se može pričvrstiti na drugu torbu za dvostruku verziju. Područje glave može se ukloniti, a unutarnja pamučna podstava izuzetno je ugodna, a tehnička vanjska ljuska gotovo ne puca.

ZNAČAJKE
Pričvrsni
Unutarnji džep za dragocjenosti
PFC bez

MATERIJAL
40D PA Ripstop
Vanjski pokrov modela Orbit i Space izvanredno je gladak i lagan. Ovo najlonsko tkanje Ripstop također se odlikuje vodoodbojnim završnim slojem. Još lakša verzija Hexlite služi kao pokriće za Dream Lite.
Šuplje vlakno visokog potkrovlja
Sintetička šuplja vlakna obrađuju se kako bi se stvorilo runo za punjenje (toplinskim lijepljenjem). Kako bi se osigurala dobra kompresija i visoko potkrovlje, dodaje se silikon. Izuzetna ocjena izolacije, otporna na kidanje i izdržljiva.
Deuter T / C pamučna hibridna tkanina
Pamuk u kombinaciji s poliesterom 65/35 (T / C Trevira / pamuk) lakši je i manji u količini pakiranja od čiste pamučne unutarnje tkanine, ali ipak ima mekan osjećaj. Upija manje vlage i brže se suši.
Deuter T / C pamučna hibridna tkanina

Specifikacije
ProizvođačDeuter
© 2021 Lera SPORT Shop and Service