Special Price 629,96 kn Regular Price 699,95 kn
Dostupno
SKU
32044215907

Deuter Race EXP Air

Na putu za jednodnevnu biciklističku turu sa svjetlom za prtljagu kao perom: Race Air 10 teži ne više od 800 grama. Zahvaljujući trostranoj ventilaciji i kompaktnom prijanjanju s ergonomskim dizajnom mrežastih naramenica i bočnih peraja, modeli Race Air mogu se koristiti u najzahtjevnijim dijelovima. A zahvaljujući povećanju glasnoće, možete još više povesti u obilazak s Race EXP Air 14 + 3.
VAŠA OPTIMALNA PRATNJICA ZA
Brdski biciklizam (5 od 5)

ZNAČAJKE
Mrežaste bočne peraje
Kompatibilan s 3.0 litarskim sustavom za piće / vrećicom
Podesivi remen prsne kosti
Držač naočala na naramenici
Petlja stražnjeg svjetla
Vanjski džepovi (2)
Elastični unutarnji pretinac za odlaganje mokre / znojne odjeće, rezervoara za vodu itd.
Pokrivač za kišu
Aircomfort sustav
Organizator
Proširive količine
Preklopni poklopac s držačem za kacigu
PFC bez
ZRAKOMFORT

 

MATERIJAL
100D PA Ripstop
Izuzetno lagana poliamidna tkanina s izrazitom saćastom strukturom. Ova tkanina od 100 den koristi se u našim ruksacima s ozbiljno smanjenom težinom, inačici od 210 den u biciklističkim ruksacima. Armaturne pređe utkane u strukturu saća povećavaju otpornost na kidanje i na taj način pružaju tankom tekstilu stabilnost. PU premaz iznutra.
210D PA
Izuzetno robusnu poliamidnu tkaninu s 210D koristimo za Lite modele s smanjenom težinom u seriji Rise. Zahvaljujući gustoj i izuzetno finoj strukturi tkanine, obje poliamidne tkanine izuzetno su otporne na kidanje i habanje. Dvostruka PU obloga štiti od vlage vodenim stupcem od 1500 mm.

Specifikacije
ProizvođačDeuter
Dob / SpolUnisex
© 2021 Lera SPORT Shop and Service