Deuter ruksak Gigant

Special Price 701,96 HRK Regular Price 779,95 HRK
Dostupno
SKU
381272147010

Gradski putnici koji žele biti dobro organizirani u svakodnevnom životu najbolje se oslanjaju na praktičan sustav organizacije serije Giga. Revidirani sustav leđa Airstripes pruža potrebnu ventilaciju leđa. Tako se nikada ne znojite čak ni u stresnim danima u uredu, na sveučilištu ili u školi. Div nudi posebno puno prostora za one koji nose malo više oko sebe. Čak i prijenosna računala od 17 inča nalaze svoje mjesto ovdje.

OSOBINE
Sustav zračnih traka
Pojas koji se može ukloniti
Podesivi pojas prsne kosti
Odjeljak za organizatore za uredno spremanje olovaka, telefona itd.
Odeljak za laptop do 17 inča
Odjeljak za dokumente
Bočni džepovi rastegnuti
Unutrašnji pretinac za čuvanje vaših dragocjenosti
Podstavljene ručke
Obujmica za ključeve
Podstavljena, čvrsta baza
Kompresijske trake
Učitajte trake za podešavanje
Bez PFC -a
Sustav zračnih traka

MATERIJAL
300D PES Ripstop
Poliester (PES) je sintetičko sintetičko vlakno i temelji se na sirovoj nafti. Ripstop su tkanine tkane posebnom tehnikom i posebno su otporne na kidanje. Posebna tekstura omogućuje imitiranje osjećaja i sjaja prirodnih vlakana. Zaključak: Korištenjem 300D PES RIPSTOP -a naši su proizvodi posebno robusni i istovremeno imaju prirodan izgled.
300D PES Ripstop
600D PES
Izrađena od poliesterske pređe od 600 denijera i s debelim PU premazom, ova lagana i otporna tkanina vrlo je svestrana. Kad god se radi o smanjenju težine ruksaka uz umjeren stres, ovo je idealno rješenje. Verzija “deuter Super Polytex BS” proizvedena je u skladu sa strogim bluesign® standardom. Njegove značajke i čimbenici stresa su identični.

Specifikacije
EAN4046051116600
ProizvođačDeuter
© 2022 Lera SPORT Shop and Service