Fischer majica GOLM

As low as 299,97 HRK Regular Price 499,95 HRK
Dostupno
SKU
040-0230Q99

FISCHER GOLM majica odlično djeluje kao donji sloj ispod jakne. 

Otkopčava se patentom od prsa do vrata. Patentirani Active Dry materijal omogućava ispuštanje vlage kroz materijal, a isti sprječava kontakt direktno s kožom te tako koža ostaje suha tijekom cijelog vremena sportske aktivnosti. Odgovarajući sloj izolacije osigurava udobnost i pri niskim temperaturama i naporu. Za to je zaslužna izolacija mikro termija. 

ACIVE DRY MATERIJAL je učinkovit materijal koji prenosi vlagu s kože i održava ugodan i suh osjećaj, čak i u ekstremnoj upotrebi. Kako materijal ne veže vlagu, brzo se suši. Materijali proizvedeni uz Active Dry tehnologiju se koriste u donjem rublju i krojevima odjeće, tehničkim majicama, hlačama i tkaninama za obloge.

Aktivni suhi materijali u donjem rublju i krojevima:

Proizvodi serije Active Dry Cool izvrsni su kao donji sloj protiv gole kože u aktivnim sportovima.

Unutarnja površina aktivnih suhih toplih materijala brušena je kako bi bila dodana toplina materijalu, a proizvodi izrađeni od materijala su prikladni na kožu i kao donje rublje.

 

Zahvaljujući svemu tome omogućava Vam veoma ugodno bavljenje ekstremnim sportovima poput skijanja, planinarenje i boravka u prirodi.

Fischer se može pohvaliti najboljim omjerom cijene i performanse. Zbog toga je izuzetno popularan, ali i jedan od premium proizvoda.

Materijal: aktivno suho toplo, ZN 210g

Značajke:

  • Mekan i udoban materijal
  • Aktivna suha topla tkanina
  • Prednji zatvarač/patent 1/2
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolMuško
© 2022 Lera SPORT Shop and Service