As low as 3.799,97 HRK Regular Price 7.599,95 HRK
Dostupno
SKU
A050181

Fischer ski set BRILLIANT THE CURV RACETRACK + vezovi FISCHER RSX 12 GW POWERRAIL BR

Vrhunac izvedbe i umijeća, to je BRILLIANT !

Brilliant - elegantna i višestrana kolekcija, s apsolutnom oštrinom i preciznošću. 

Jednom riječju: jedinstvena - zahvaljujući majstorskoj izradi.

Vrhunski individualni odabir i završetak pet najboljih premium modela skija iz Fischer asortimana proveden je uz puno energije i znanja stručnjaka. Skije su oplemenjene kombinacijom dva vrlo posebna materijala, aramidom i karbonom. Dizajn je poboljšan upečatljivim naglascima. Brilliant Selection se također ističe jedinstvenim personaliziranim i individualnim značajkama kao što su vaše ime ili čak fotografija koja se posebnom tehnikom nanošenja stavlja na skiju.

Brilliant The Curv je dizajnom i tehnologijom Svjetskog kupa dovedena na staze. Brilliant opisuje vodeće metode konstrukcije koje se koriste za stvaranje senzacionalnog iskustva tuninga skije. Geometrija trostrukog radijusa, pune bočne stijenke i stabilan Diagotex poboljšani su osjetljivim titanom. Personalizirana grafika dodaje završni dodir. Visoka performansa okretnosti skija, odlična stabilnost skija u svim uvijetima na stazi, jednostavno BRILLIANT.

NAJBOLJA KONTROLA SA TROSTRUKIM RADIUSOM

Oblik Triple Radius CURV omogućava bolju kontrolu i prijenos snage tijekom cijelog zavoja - počevši s preciznim početkom zavoja i preciznom fazom klizanja na rubnicima do konačnog ubrzanja na kraju zavoja.

TORZIJA JE NEPRIJATELJ KONTROLI

DIAGOTEX ™ je inovativna dijagonalna karbonska mreža za najbolju torzijsku stabilnost. DIAGOTEX ™ vam pomaže u sprječavanju centrifugalnih sila pri velikim brzinama tako da ostanete savršeno na stazi. Za maksimalnu snagu i stabilnost u zavojima.

  • Radijus: 18m/178cm
  • Širina skije: 120-74-104
  • Set vezova: T30617 MBS12 POWERAILL BRAKE 85 [D]
  • Ploča: RACETRACK
  • Težina: 2350g/178cm
  • Raspoložive dužine: 164,171,178
  • Konstrukcija / Tehnologija: SANDWICH SIDEWALL CONSTRUCTION, CONCAVE SIDEWALL, Aramid DIAGOTEX, TRIPLE RADIUS, CHARACTER SIZE, FREE MILLED TITANIUM, RACETRACK, WORLD CUP TUNING

 

Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
© 2022 Lera SPORT Shop and Service