As low as 2.499,97 kn Regular Price 4.179,95 kn
Dostupno
SKU
P32420

FIscher ski set PROGRESSOR F18 AR + VEZOVI RS 11

Ako volite brzinu, ali s vremena na vrijeme uživate u opuštenijem skijanju, to je skija za vas. Sa svojim Razorshape-om balansira se na svakom zavoju za stabilnost i zabavu tijekom skijanja sa svojim Dual Radius sustavom. Posebno lagane zahvaljujući Air Tec-u.

Fischer PROGRESSOR F18 AR. Svestrana skija za dobre rekreativne skijaše koji uživaju u svim brzinama na svim terenima.

Dual radijus system” – SISTEM DVOJNOG RADIJUSA, prvi dio skije ima radijus kružnice (manji radijus), slalomski luk, što omogućuje jednostavan i brz ulazak u zavoj, drugi dio skije ima radijus elipse (veći radijus), veleslalomski luk, koji osigurava odličnu stabilnost pri velikim brzinama i dužim zavojima.

 

Prednosti za korisnika su: skija je kod ulaska u zavoj više agresivna, brže “primi”, vođenje zavoja je mirnije od početka do kraja i skija još bolje teče prema novom zavoju, mogućnost dugačkih i kratkih zavoja

 

Širina skije pod skijaškim cipelama je 74mm, pružajući tako veću stabilnost i uzgon, posebno na mekanim i razrovanim terenima, On-Piste Rocker još olakšava sam ulazak u zavoj. Air Tec i RAZORSHAPE tehnologija učinili su skiju nevjerojatno laganom, zadržavajući sve značajke koje su potrebne za mirno i korektno izvođenje zavoja. Skije Progressor F18 imaju drvenu jezgru i "sendvič" konstrukcija.

 

  • Radijus: 12-15m/167cm
  • Širina skije: 122-74-103
  • Roker dužina i visina: 200/1-2
  • Set vezova: T40218 RS 11 Powerrail BRAKE 78 [G]
  • Ploča: Powerrail
  • Težina: 1800g/167cm
  • Konstrukcija / Tehnologija: SANDWICH-Sidewall CONSTRUCTION, Air Carbon, CARBON TEX, Air Tec, DUAL RADIUS SYSTEM, ON-PISTE ROCKER, RAZORSHAPE, ALLRIDE
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolMuško
© 2020 Lera SPORT Shop and Service