As low as 2.969,97 kn Regular Price 4.949,95 kn
Dostupno
SKU
P09318

Fischer ski set PROGRESSOR F19 TI RT + RSX 12 Powerrail BRAKE 85 [F]

Neograničena skijaška zabava: Progressor F19 Ti, iznimno lagane skije visokih performansi za visoka očekivanja na skijaškoj stazi. Razorshape i Air Tec Ti osiguravaju maksimalno smanjenje težine sa stabilnošću pri svim zavojima. Dual Radius i Titanal 0.5 čine skiju osobito atletskom. Za dinamično skijanje, skijanje i još više skijanja.

LAGANA TEŽINA

Progressor F19 Ti, najlakši model na tržištu. Ovaj model štedi energiju - ne samo na putu do ski lifotva! Uštedite energiju dok skijate na padini - cijeli dan!

Fischer PROGRESSOR F19 TI RT je vodeća skija u seriji Progressor. Progressor skije su šire, što omogućava veću stabilnost i upotrebljivost na različitim podlogama i terenima. Zbog Air Tec tehnologije Progressor skije su izuzetno lagane, zadržavaju izvrsne vozne performanse, koje su ih krasile i u prošlosti. Tehnologija ""ROCKER ON PISTE"" je još nadograđena, podložna ploča RaceTrack omogućava izvrsnu stabilnost. Vodeća tehnologija i jedro serije Progressor je i dalje ""Dual Radius sustav"" - sustav dvostrukog radijusa, koji je kombinacija veleslalomske i slalomske geometrije skija.

Skije Progressor F19 imaju naravno drvenu jezgru, ""sendvič"" konstrukciju i 5mm ploču iz Titana.

  • Radijus: 13-17m/170cm
  • Širina skije: 122-75-104
  • Roker dužina i visina: 200/1-2
  • Set vezova: T30417 RSX 12 Powerrail BRAKE 85 [F]
  • Ploča: RACETRACK
  • Težina: 1850g/170cm
  • Raspoložive dužine: 163,170,177,182
  • Konstrukcija / Tehnologija: SW-Sidewall, Titanium 0.5, AirTec Ti 0,5, Air Tec, DUAL RADIUS SYSTEM, ON-PISTE ROCKER, RAZORSHAPE, RACETRACK, SINTERED BASES, BEECH POPLAR WOOD CORE
Više informacija
Proizvođač Fischer Sports

Informacije o dostavi

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Sa dostavljenim proizvodom se dobiva račun i otpremnica.

Slava Yurthev Copyright © 2007 - 2018 Lera SPORT Shop and Service