Prijavi se na naš newsletter za dodatnih 10% popusta!

Fischer ski set RC4 THE CURV BOOSTER + vezovi RC4 Z13 Freeflex BRAKE 85 [D]

Nema na zalihi
SKU
P08019

Fischer RC4 THE CURV BOOSTER su odlične skije za skijanje sa svim tehnologijama koje se koriste u skijanju na najvišoj razini i prilagođene vrhunskim i odličnim skijašima, koji od skija očekuju najviše: TRIPLE RADIUS osigurava univerzalnost skije. Prednji dio skije je slalomski za brži ulazak u zavoj. Središnji dio je veleslalomski za stabilnost kod vođenja zavoja, zadnji dio je opet slalomski za agresivan izlaz iz zavoja i bržu pripremu slijedećeg zavaoja. KONKAVNI SIDEWALL omogućava glatko klizanje kroz zavoj i kod veome velikih nagiba skijaša u zavoju. DIAGOTEX ™ poboljšava torzijsku otpornost, skija je po svojoj duljini veoma torzijski stabilna. Skije u seriji CURV imaju PRILAGODLJIV KARAKTER, što znači da skije pri različitim duljinama imaju različite geometrije, a s time i različita svojstva.

NATJECATELJSKA SKIJA BEZ NORMI

Izrađena je za neograničeno djelovanje dinamičkog skretanja, zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji Triple Radius. Slobodni Mljeveni Titanium i visoko stabilna DiagotexTM čine ga istaknutim i pružiti će vam izvrsno prianjanje na svim padinama. S izvornom bazom Svjetskog kupa za zaštitu podloge skija od spaljivanja kroz nakupljanje topline između skija i podloge.

ČISTI ADRENALIN ZA BESKOMPROMISNOG SKIJAŠA

Stroj za utrke eksperata - napravljen od najboljih materijala. Apsolutni učinak razvijen od strane skijaških legendi Hans Knauss, Mike von Grüningen i Kristian Ghedina.

IZVORNIK IZ SVJETSKOG KUPA

Curv Booster ploča s dva odsječka čini zavoj veoma brzim i osigurava optimalni prijenos snage. To čini svaki zavoj jednostavno prekrasnim!

NAJBOLJA KONTROLA SA TROSTRUKIM RADIUSOM

Oblik Triple Radius CURV omogućava bolju kontrolu i prijenos snage tijekom cijelog zavoja - počevši s preciznim početkom zavoja i preciznom fazom klizanja na rubnicima do konačnog ubrzanja na kraju zavoja.

TORZIJA JE NEPRIJATELJ KONTROLI

DIAGOTEX ™ je inovativna dijagonalna karbonska mreža za najbolju torzijsku stabilnost. DIAGOTEX ™ vam pomaže u sprječavanju centrifugalnih sila pri velikim brzinama tako da ostanete savršeno na stazi. Za maksimalnu snagu i stabilnost u zavojima.

Skije THE CURV su osnovale tri legende alpskog skijanja, Hans Knauss, Mike von Grüningen i Kristian Ghedina. Skija je osvojila i ISPO AWARD GOLD WINNER 16l17.

  • Radijus: 18m/178cm
  • Širina skije: 120-74-104
  • Roker dužina i visina: 200/1-2
  • Set vezova: T20216 RC4 Z13 Freeflex BRAKE 85 [D]
  • Ploča: CURV BOOSTER
  • Težina: 2100g/178cm
  • Raspoložive dužine: 164,171,178
  • Konstrukcija / Tehnologija: AIR CARBON TI 0.8, WORLD CUP TUNING, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, DIAGOTEX™, TRIPLE RADIUS, CHARACTER SIZE, FREE MILLED TITANIUM, BEECH POPLAR WOOD CORE, CURV BOOSTER, WORLD CUP BASE
Specifikacije
Proizvođač Fischer Sports
Dob / Spol Unisex
© 2022 Lera SPORT