Fischer ski set RC4 THE CURV DTX RT + RC4 Z12 Powerrail BRAKE 85 [F]

Out of stock
SKU
P08218

Fischer RC4 THE CURV DTX RT su odlične skije za skijanje sa svim tehnologijama koje se koriste u skijanju na najvišoj razini i prilagođene vrhunskim i odličnim skijašima, koji od skija očekuju najviše: TRIPLE RADIUS osigurava univerzalnost skije. Prednji dio skije je slalomski za brži ulazak u zavoj. Središnji dio je veleslalomski za stabilnost kod vođenja zavoja, zadnji dio je opet slalomski za agresivan izlaz iz zavoja i bržu pripremu slijedećeg zavaoja. KONKAVNI SIDEWALL omogućava glatko klizanje kroz zavoj i kod veome velikih nagiba skijaša u zavoju. DIAGOTEX ™ poboljšava torzijsku otpornost, skija je po svojoj duljini veoma torzijski stabilna. Skije u seriji CURV imaju PRILAGODLJIV KARAKTER, što znači da skije pri različitim duljinama imaju različite geometrije, a s time i različita svojstva.

RC4 CURV - KONTROLA ZAVOJA Razmislite o tvrdoj, svježe skrivenoj stazi ujutro. Poput kotača na tračnicama. Čisti adrenalin, potpuna snaga i puna koncentracija - ""PERFECT CURV"". Ali što je savršen zavoj? Ono što ga čini istaknuto i kako skije moraju biti dizajnirane i izrađene kako bi iskusile savršene performanse zavoja? Ovo su bila pitanja na koja su naše tri skijaške legende Hans Knauss, Mike von Grünigen i Kristian Ghedina imali na umu pri razvoju CURV skija.

Skije THE CURV su osnovale tri legende alpskog skijanja, Hans Knauss, Mike von Grüningen i Kristian Ghedina. Skija je osvojila i ISPO AWARD GOLD WINNER 16l17.

  • Radijus: 16m/171cm
  • Širina skije: 121-72-106
  • Roker dužina i visina: 200/1-2
  • Set vezova: T20216 RC4 Z12 Powerrail BRAKE 85 [F]
  • Ploča: RACETRACK
  • Težina: 1660g/171cm
  • Raspoložive dužine: 157,164,171,178
  • Konstrukcija / Tehnologija: AIR CARBON TI 0.8, ON-PISTE ROCKER, RACETRACK, WORLD CUP TUNING, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, DIAGOTEX™, TRIPLE RADIUS, CHARACTER SIZE, FREE MILLED TITANIUM, BEECH POPLAR WOOD CORE
Više informacija
Proizvođač Fischer Sports
© 2007 - 2018 Lera SPORT Shop and Service