As low as 2.735,97 HRK Regular Price 4.559,95 HRK
Dostupno
SKU
P08418

Fischer ski set RC4 THE CURV TI AR + RC4 Z11 Powerrail BRAKE 78 [G]

Fischer RC4 THE CURV TI AR

PERFEKTNI DINAMIČKI ZAVOJI - S CURV TI

Sa svojom karbon poboljšanom drvenom jezgrom - tehnologijom Air Carbon Ti - ova skija leži vrlo precizno na snijegu i kontrolira se na svakom zavoju čak i sa svojim ekstremnim Triple Radijus-om. Nema velikog stresa, Curv Ti ostaje na stazi. Mljeveni titanal poboljšava učinkovitost i balans.

PERFEKTNA KONTROLA SA TROSTRUKIM RAIJUSOM

Triple Radius, CURV skijama omogućava bolju kontrolu i prijenos snage tijekom cijelog zavoja - počevši sa početkom zavoja i preciznom fazom klizanja na rubniku pa sve do konačnog ubrzanja na kraju zavoja.

KARAKTERSKA VELIČINA

Ponuda se sastoji od različitih skijaških duljina - savršenih skija za svaki stil skijanja. Svaka duljina nudi savršeno razvijena konstrukcija Triple radus-a za savršene kratke, srednje ili duge zavoje.

Fischer RC4 THE CURV TI AR je sa jednoslojnim titanalom najmekša od svih modela u seriji THE CURVE, ali još uvijek ima sve tehnologije, koje se koriste u skijanju na najvišoj razini i prilagođene dobrim i odličnim skijašima, koji od skija očekuju najviše: TRIPLE RADIUS osigurava univerzalnost skije. Prednji dio skije je slalomski za brži ulazak u zavoj. Središnji dio je veleslalomski za stabilnost kod vođenja zavoja, zadnji dio je opet slalomski za agresivan izlaz iz zavoja i bržu pripremu slijedećeg zavaoja. KONKAVNI SIDEWALL omogućava glatko klizanje kroz zavoj i kod veome velikih nagiba skijaša u zavoju. DIAGOTEX ™ poboljšava torzijsku otpornost, skija je po svojoj duljini veoma torzijski stabilna. Skije u seriji CURV imaju PRILAGODLJIV KARAKTER, što znači da skije pri različitim duljinama imaju različite geometrije, a s time i različita svojstva.

Skije THE CURV su osnovale tri legende alpskog skijanja, Hans Knauss, Mike von Grüningen i Kristian Ghedina. Skija je osvojila i ISPO AWARD GOLD WINNER

  • Radijus: 13m/164cm
  • Širina skije: 121-68-102
  • Roker dužina i visina: 200/1-2
  • Set vezova: T40016 RC4 Z11 Powerrail BRAKE 78 [G]
  • Ploča: ALLRIDE
  • Težina: 1650g/164cm
  • Raspoložive dužine: 150,157,164,171,178
  • Konstrukcija / Tehnologija: AIR CARBON TI 0.5, ON PISTE ROCKER, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, TRIPLE RADIUS, CHARACTER SIZE, ALLRIDE, FREE MILLED TITANIUM, BEECH POPLAR WOOD CORE
Više informacija
Proizvođač Fischer Sports
© 2007 - 2018 Lera SPORT Shop and Service