As low as 4.199,98 kn Regular Price 10.499,95 kn
Dostupno
SKU
P041191165+Z17-1

Fischer ski set RC4 WORLDCUP SL MEN CURV BOOST + VEZ Z17 - MEDIUM

Fischer RC4 WORLDCUP SL MEN CURV WCP je natjecateljska slalom skija, skija kakvu voze najbolji skijaši na svijetu, skije na kojima skija najbolji Hrvatski skijaš Ivica Kostelić. Skije su to koje omogućavaju najbolje moguće skijanje za najbolje i naj naprednije skijaše, od ski instruktora do onih koji žele osjećati kontrolu u svakom slalomskom zavoju do savršenstva. U ovim skijama je puno skrivenih tehnologija: "Hole Ski" (“rupa“): smanjena težina na vrhu i repu skija, masa je skoncentrirana u sredini skije – s tim je poboljšana stabilnost skije, pošto je težina skije manja, manje su amplitude gibanja, a s tim i manje vibracija skija. To omogućava brži prijenos težine u zavojima sa rubnika na rubnik, drvena jezgra s 0,8 mm titanal-a "sendvič" konstrukcija skija pruža torzijsku krutost/stabilnost skije, World cup klizna ploča, najbolji vosak i najbolja obrada rubnika. Radijus dužinom od 165 cm je 12,5 m, što omogućuje beskompromisno povezivanje slalomskih zavoja.

IZVORNA SKIJA IZ SVJETSKOG KUPA

Ukupna snaga, savršen prijem na rubnicima, skijanje kao vlak na stazi - to je upravo ono što ćete postići s RC4 World cup SL. Nova CURV BOOSTER ploča čini zavoj veoma brzo i osigurava optimalni prijenos snage. Svi skijaški modeli sukladni su FIS-ovim pravilima.

ISKUSTVO - NOVI SETUP

S novom pločom CURV BOOSTER. Brže inicijacije, brže reakcije i ekstremno ubrzanje. Posebna konstrukcija razvijena je zajedno sa sportašima i stručnjacima Svjetskog kupa te omogućuje neusporedivu fleksibilnost skija.

RACE CODE - SKIJE S TUNINGOM SVJETSKOG KUPA

RACE CODE je vaš jamac tehnologije izravno od Fischer Race Department-a. Sve su inovacije razvijene zajedno sa sportašima i ljudima odgovornim za Svjetski kup. Kako bi najbolje zadovoljili teške uvjete koji se nalaze tamo, skije, cipele i vezovi u seriji RACE CODE savršeno se prilagođavaju jedni drugima.

 

  • GRINDING: S15/2
  • Ploča: Curv Booster
  • Tvrdoća: R&D
  • Raspoložive dužine: 165 cm
  • Radijus: 12,5 m
  • Set vezova: T00518 RC4 Z 17 Freeflex BRAKE 85 [D]
  • Konstrukcija / Tehnologija: RACE CODE, HOLE SKI TECHNOLOGY, WORLD CUP TUNING, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, BEECH POPLAR WOOD CORE
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
© 2020 Lera SPORT Shop and Service