As low as 2.799,97 kn Regular Price 3.999,95 kn
Dostupno
SKU
U14017

Fischer skijaška cipela HYBRID 120+ VACUUM FULL FIT

Fischer HYBRID 120+ VACUUM FULL FIT je vioko tehnološka skijaška cipela sa tehnologijom Vacuum Full fit za savršeno pristajanje na nozi. Odličan dodatak u području potkoljenice je novi Vacu-PLAST spojler. Ski / Walk sustav omogućuje hodanje i stajanje izuzetno udobno. Cipela je namijenjena za osobe koje imaju nešto širu i jaču nogu, a trebaju savršeni fit za cjelodnevno skijanje.

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju """" V """". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

  • Boja: black/black
  • Tvrdoća: 120
  • Materijal školjke: Vacu-P
  • Kopče školjke: Adventure
  • Uložak: Hybrid Vacuum
  • Širina prednjeg djela: 103mm +/-5mm
  • Veličina: 25,5 / 26,5 ... 31,5
  • Čičak kopča: Vacuum Full Fit - magma
Više informacija
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolUnisex
© 2020 Lera SPORT Shop and Service