Prijavi se na naš newsletter za dodatnih 10% popusta!

Fischer skijaška cipela MY CURV 110 VFF

As low as 3.519,96 HRK Regular Price 4.399,95 HRK
Dostupno
SKU
U15719

Fischer My Curv 110 Vacuum Full Fit okretna je i brza ženska skijaška cipela koja nudi izvrsnu kontrolu za precizno skijanje. Pojedinačno prilagodljivo precizno upravljanje i Flex Control osiguravaju uravnoteženo savijanje cipele za stabilne, brze zavoje. Connected Fit je besprijekorna veza između obloge AFZ Primaloft uloška koji nudi toplinu ženskim nogama i VACU-PLAST školjke za izvrsno prijanjanje na nozi.

Značajke:

• Uži ženski model za precizno skijanje i kontrolu

• Uravnotežena tvrdoća cipele za brze i zabavne zavoje

• Izvrsno uklapanje kroz Connected Fit

VACUUM FIT

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju """" V """". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

SPECIFIKACIJE:

  • Boja: black/black
  • Tvrdoća: 110
  • Kopče školjke: GT
  • Uložak: MY CURVE 110
  • Širina prednjeg djela: 97mm +/-5mm
  • Veličina: 22,5 / 26,5 ... 27,5
  • Power kopča: 45mm
  • Tehnologija: Active Fit Zones Liner - RC4 Curv, Pressure Reducing Tongue, Primaloft®, 3D Pre Shaped, Connected Fit, Precision Steering, SOMATEC, VACUUM FULL FIT, Natural, Forward Lean, Women Specific Cuff, Grindable Bootboard, Size Support
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolŽensko
© 2022 Lera SPORT