As low as 4.319,96 HRK Regular Price 4.799,95 HRK
Dostupno
SKU
U17118

Fischer skijaška cipela RANGER FREE 120 WALK DY

RANGER FREE 120 WALK DYN nove su cipele u Fischer ponudi. Odlikuje ih posebna komponenta koja omogućava sve vrste skijanja, od normalnog skijanja do turnog i free-ride skijanja. 

Tvrdoća od 120 flex-a pruža izvrsni prijem na stopalo skijaša i omogućava optimalni prijenos snage i enregije na skije.

Lagane višefunkcijska skijaške cipele sa značajkama svih Fischer-ovih posebnih cipela za skijanje apsolutno gdje god i kad god. Jednostavno prebacivanje načina skijanja / hodanja i GripWalk Vibram® nude neograničenu slobodu i svestranost. Poboljšana udobnost za cijeli dan na planini.

  • Boja: petrol/back
  • Tvrdoća: 120
  • Materijal školjke: MaterialGrilamid + Dynafit Insert
  • Kopče školjke: Ranger Free
  • Uložak: Ranger 120
  • Širina prednjeg djela: 99mm
  • Težina:1590g
  • Čičak kopča: Velcro strapRanger Free 50mm
  • Džon:SoleGripWalk Vibram® - black yellow neon

RANGER FREE – SKIJAŠKE CIEPELE koje će uvijek tražiti i nuditi više nego  li vi možete dati !

Zamislite uživanje u bilo kojem terenu, u svim uvjetima, sve u istoj visokoj izvedbi. Jedan dan to je strma i brza padina, drugi dan je duboki snijeg do koljena ili obilazak netaknutog snježnog pokrivača. To je sve moguće s Ranger Free skijaškim cipelama, ULTRA LAGANE freeride cipele koje su stabilane, visokih performansi izrađene za padine, a također nude ozbiljno turno skijanje i penjanje. 

Set je to skijaške cipele sa integriranom polugom za Hodanje (Hike Ski lever) u oklopu cipele i u modu skijanje (Ranger Free's ultra) stabilan 130 Flex koji nudi alpsku skijašku cipelu. Ugodne đirine u prednjem dijeu stopala od 99mm last i karbonskim vlaknima pojačnog Grilamida daje besprijekoran i siguran osjećaj u bilo kojoj brzini. 

Kad vas čekaju najbolje nizbrdice i sputevi,a sa druge strane duga uzbrdica, izvrsna Ranger Free cipele je najbolji prijatelj skijaša. Prebacite integriranu polugu na oklopu cipele u način rada Walk, za izvrstan raspon naprijed i kretanja tijekom hodanja ili obilaska. Za prolazak preko izloženih stijena i leda, GripWalk s visokim potplatom Vibram® omogućuje učinkovit hod ravno i prema gore. 

Svaka komponenta Ranger Free-a pomno je pregledana i testirana kako bi dosegla impresivno težinu od samo 1540 grama !!! Čak je 3-D preformed Active Fit Zone liner minimalistički što je više moguće, ali je još uvijek jako udoban. Uložak se može i termooblikovati za još bolje i savršeno uklapanje na naogama. Lagana težina štedi vrijednu energiju na uzvisinama ili dugim turama. To također znači izvrsnu agilnost u pršiću, ili tijekom hodanja na neravnim terenima, ili čak prepunom parkiralištu. 

Svaki dan, svi uvjeti, uvijek su različiti u planinama. Ultraljubivi osjećaj, izvrsna izvedba svih veličina i neusporediva prohodnost Ranger Free-a cipele namijenjene za  strastvene skijaše koji žele imati sve.

Više informacija
Proizvođač Fischer Sports
Dob / Spol Unisex
© 2007 - 2018 Lera SPORT Shop and Service