Fischer skijaška cipela RC PRO 130 VACUUM FULL FIT

As low as 2.549,97 kn Regular Price 4.249,95 kn
Dostupno
SKU
U08016

Fischer RC PRO 130 VACUUM FULL FIT fantastična je nova izvedba Fischer skijaške cipele za sezonu 16/17. Active Fit Zone osigurava savršeno uklapanje za izravan prijenos snage koji je dodatno pojačan kroz novu RC Pro čičak traku, RC Pro koncept kopčom i Ultralon novim uloškom. Cipela je namijenjena boljim rekreativnim skijašima, veoma ugodna i topla, prva je cipela na tržištu koja ima aktivni uložak koji podupire nogu u tri zone, a rezultat je više udobnosti i bolje performanse zahvaljujući odličnom fitu na nogama koji se prilagođava dinamičkim pokretima stopala i noge.

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju "" V "". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

 
  • Boja: yellow/yellow
  • Tvrdoća: 130
  • Materijal školjke: Vacu-P
  • Nagib: RC Pro Nagi Tampon whte
  • Kopče školjke: RC Pro Buckle
  • Uložak: AFZ - hard
  • Širina prednjeg djela: 95 - 105mm
  • Veličina: 25,5 / 26,5 ... 30,5
  • Čičak kopča: New RC Pro
Više informacija
Proizvođač Fischer Sports
Dob / Spol Unisex
© 2007 - 2018 Lera SPORT Shop and Service