Out of stock
SKU
U06217

Fischer skijaška cipela RC4 CURV 120 VACUUM FULL FIT

Fischer RC4 CURV 120 VACUUM FULL FIT fantastična je NOVA izvedba Fischer skijaške cipele za sezonu 17/18 koje izvrsno odgovaraju uz seriju skija The Curve. AFZ (Active Fit Zone) uložak sa flex zonama za savršeni FIT nogu u cipeli i izuzetan prijenos snage, osigurava savršeno uklapanje i dodatno je pojačan kroz novu Curve Buckle Strap kopču/traku i RC4 CURVE koncept kopčama. Cipela je namijenjena boljim skijašima, prva je cipela na tržištu koja ima aktivni uložak koji podupire nogu u tri zone, a rezultat je više udobnosti i bolje performanse zahvaljujući odličnom fitu na nogama koji se prilagođava dinamičkim pokretima stopala i noge. Cipela je namijenjena boljim skijašima. Skijaška cipela Fischer RC4 CURV 120 VACUUM FULL FIT, je cipela sportskih performansi te uz savršenu prilagodbu kroz Vacuum tehnologiju skijaš dobiva visoko kvalitetnu cipelu obikovanu po nozi uz mnoge vrhunske značajke. 

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu  ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se  izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“.  VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju "" V "". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

 
  • Boja: yellow/yellow
  • Tvrdoća: 120
  • Materijal školjke: Vacu-P
  • Nagib: Racing
  • Kopče školjke: RC4 Curve
  • Uložak: AFZ - Curv
  • Širina prednjeg djela: 97mm +/-5mm
  • Veličina: 25,5 / 26,5 ... 30,5
  • Čičak kopča: Curve Buckle Strap+Tampon neon yellow
Više informacija
Proizvođač Fischer Sports
Dob / Spol Unisex
© 2007 - 2018 Lera SPORT Shop and Service