As low as 2.439,96 kn Regular Price 3.049,95 kn
Dostupno
Only %1 left
SKU
U06820

Fischer skijaške cipele RC4 THE CURV 110 VACUUM (oznaka na pancerici MV-medium volume) ima standardnu prilagodbu s dodatkom fleksibilnosti u osjetljivim zonama visokog pritiska obloge za veću stabilnost i udobnost. Njegova lagana školjka, plus opcionalno VACUUM mogućnost oblikovanja po nozi osiguravaju sigurno postavljanje za odlično skijanje.

Potpuno nova, lagana RC4 pancerica CURV 110 VACUUM ima termoformibilnu 3D oblikovani uložak za sigurno pričvršćivanje pete i oblikovana je za poboljšanje udobnosti u osjetljivim područjima stopala. Jezik se može precizno podesiti kako bi se što bolje prilagodio obliku noge i stopalima. GripWalk na potplatu pancerice dodaje sigurnost i udobnost kod hodanja. Široka manžeta 45 mm oko potkoljenice daje dodatnu stabilnost i sigurnost kod skijanja

Ova je pancerica namijenjena osobama srednjeg skijaškog znanja koji mogu potegnuti na skijama i cijeli skijaški dan ako treba. Pancerica je namijenjena za osobe koje imaju srednju ili normalnu širinu stopala i nogu, cipele ja to koja pruža udobnost, a uz to nudi jako dobar fit i veoma je udobna i ugodna za cjelodnevno nošenje i skijanje. 

VACUUM FIT

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju """" V """". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

SPECIFIKACIJE:

  • Boja: grey/grey
  • Tvrdoća: 110
  • Širina u prednje dijelu: 99 mm
  • Kopče školjke: GT
  • Uložak: RC4 The Curve 110
  • Širina prednjeg djela: 99mm +/-5mm
  • Veličina: 25,5 / 26,5 ... 29,5
  • Power kopča: 45 mm
  • Težina: 1940g
  • Tehnologija: SOMATEC, Grinable Bootboard, 3d Pre Shaped, Connected Fit, Grip Walk Sole, Vacuum, Precision Steering
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolMuško
Write Your Own Review
You're reviewing:Fischer skijaška cipela RC4 THE CURV 110 VACUUM
Your Rating
© 2021 Lera SPORT Shop and Service