Prijavi se na naš newsletter za dodatnih 10% popusta!

Fischer skijaška cipela RC4 THE CURV 115 VACUUM WALK

As low as 3.419,96 HRK Regular Price 3.799,95 HRK
Dostupno
SKU
U15320

Fischer skijaške cipele RC4 CIPELA RC4 THE CURV 115 VACUUM (oznaka na pancerici MV-medium volume) izuzetno visoke performanse skijaške cipele s laganom školjkom i savršenim First-Fitom za noge standardne širine, za žensko stopalo.

Potpuno nova, lagana RC4 pancerica RC4 CIPELA RC4 THE CURV 115 VACUUM  ima termoformibilnu 3D oblikovani uložak za sigurno pričvršćivanje pete i oblikovana je za poboljšanje udobnosti u osjetljivim područjima stopala. Jezik se može precizno podesiti kako bi se što bolje prilagodio obliku noge i stopalima. GripWalk na potplatu pancerice dodaje sigurnost i udobnost kod hodanja. Široka manžeta od 45mm oko potkoljenice daje dodatnu stabilnost i sigurnost kod skijanja

Ova je pancerica namijenjena ženskim osobama boljeg skijaškog znanja koji mogu potegnuti na skijama cijeli skijaški dan. Pancerica je namijenjena za osobe koje imaju srednju ili normalnu širinu stopala i nogu, cipele ja to koja pruža udobnost, a uz to nudi odličan dobar fit i veoma je udobna i ugodna za cjelodnevno skijanje.

VACUUM FIT

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju """" V """". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

SPECIFIKACIJE:

  • Boja: blue/blue
  • Tvrdoća: 115
  • Širina u prednje dijelu: 99 mm
  • Kopče školjke: GT
  • Uložak: RC4 The Curve 115
  • Širina prednjeg djela: 99mm +/-5mm
  • Veličina: 22,5 / 26,5 ... 27,5
  • Power kopča: Phatt Maxx
  • Težina: 1840g
  • Tehnologija: SOMATEC, Grinable Bootboard, Primaloft, 3D Pre Shaped, Connected Fit, Grip Walk Sole, Vacuum, Precision Steering, Women Specific Cuff, Size Support
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolŽensko
© 2022 Lera SPORT