As low as 3.284,96 HRK Regular Price 3.649,95 HRK
Dostupno
SKU
U05320

Fischer skijaška cipela RC4 THE CURV GT 110 VACUUM

Visoke performanse i fleksibilnost. RC4 CURV GT 110 (oznaka na pancerici LV-low volume) ima usko, sigurno prianjanje s dodatkom fleksibilnosti u osjetljivim zonama visokog pritiska obloge za veću stabilnost i udobnost. Izuzetno lagana, čvrstog prianjanja RC4 CURV GT 110 može se postaviti na bilo koju razinu skijanja. Uložak, termoformabilan, pruža potpuno prilagodljivo pristajanje. Jezik se može precizno podesiti kako bi se što bolje prilagodio obliku noge i stopalima. Široka manžeta 35 mm oko potkoljenice daje dodatnu stabilnost i sigurnost kod skijanja. Kombinirajte ovo s podesivim nagibom prema naprijed i ovu pancericu možete birati za brze, vješte skijaše. GripWalk dodaje sigurnost, udobnost i udobnost.

Fischer skijaške cipele RC4 THE CURV 110 GT VACUUM (oznaka na pancerici LV-low volume) visokih performansi s laganom školjkom i savršenim fit-om za uska stopala i nogu.

Ova je pancerica namijenjena osobama srednjeg i boljeg skijaškog znanja. Pancerica je namijenjena za osobe koje imaju užu ili normalnu širinu stopala i nogu, cipele je to koja pruža udobnost, a uz to nudi najbolji fit.

VACUUM FIT

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju """" V """". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

SPECIFIKACIJE:

  • Boja: grey /grey
  • Tvrdoća: 110
  • Širina u prednje dijelu: 96 mm
  • Kopče školjke: GT
  • Uložak: RC4 The Curve GT 110
  • Širina prednjeg djela: 96mm +/-5mm
  • Veličina: 25,5 / 26,5 ... 29,5
  • Power kopča: 35mm
  • Težina: 1820g
  • Tehnologija: SOMATEC, Vacuum, Forward lean, Grip Walk Sole, Adjustable Forward Lean
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
© 2022 Lera SPORT Shop and Service