As low as 1.699,97 HRK Regular Price 3.399,95 HRK
Dostupno
SKU
U41112

Fischer ženska skijaška cipela CIPELE HYBRID VACUUM 8+ W

Fischer HYBRID WOMEN 8+ VACUUM je visoko tehnološka skijaška cipela fantastičnog dizajna sa tehnologijom Vacuum Full Fit za savršeno pristajanje na nozi. Ski / Walk sustav omogućuje hodanje i stajanje izuzetno udobno, izvrstan fit i i topla stopala karakretiziraju ovu cipelu na svim skijaškim terenima. Unutarnji uložak je veoma topli i pruža cjelodnevnu ugodnost i toplinu ženskim stopalima. Cipela je namijenjena za osobe koje imaju nešto širu i jaču nogu, a trebaju savršeni fit za cjelodnevno skijanje. Posebno izrađen unutarnji dio uloška za jednostavan ulazak i osobama sa širom nogom i većom potkoljenicom. Cipele su namijenjene za osobe srednjeg ranga znanja skijanja.

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju " V ". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

  • Boja: white
  • Tvrdoća: 80+
  • Materijal školjke: Vacu-P
  • Nagib: Borchia F 15 - magma
  • Kopče školjke: Adventure kopče sa podešavanjem
  • Uložak: FFS Vacuum Fit
  • Širina prednjeg djela: 98-108mm
  • Veličina: 23,5 / 24,5 ... 27,5
  • Čičak kopča: Power Velcro strap 35mm
Više informacija
Proizvođač Fischer Sports
© 2007 - 2018 Lera SPORT Shop and Service