Olympia GENBO

Nema na zalihi
SKU
GENBO-Genbo
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Genbo je aluminijski bicikl sa potpunim ovjesom, sa stražnjim hodom ovjesa od 150 mm u kombinaciji s trkaćim vilicama od 160 mm, koji nudi zanimljiva rješenja u smislu različitih postavki podešavanja, ovisno o vrsti rute i potrebama biciklista.
Opremljen kotačima različitog promjera, Genbo ima flip chip vezu između gornjeg nosača i spojne šipke što omogućava biciklistu da mijenja geometrije bicikla ovisno o željenoj postavci ili da prilagodi geometrijske visine zadnjem kotaču od 29 ”.
Pogon je novi Bosch Performance CX motor, sada kompaktniji, snažniji i tihiji, napajan integriranom Bosch Powertube 625 Wh baterijom. Ovaj tip energetske jedinice čini pedaliranje vrlo prirodnim, fluidnim i jednostavnim za podešavanje. U režimu isključenja, otpor pedaliranja je minimalan. Zaslon je Intuvia model: vrlo zgodan, intuitivan i čitljiv u bilo kojem svjetlosnom stanju.
Dizajn gornje cijevi obuhvaća glavu amortizera i spušta visinu izdvajanja. Krivulja kompresije optimizirana je za korištenje zračnog ovjesa velikog volumena: vrlo je osjetljiv u zoni progiba i postaje progresivan kako bi se izbjeglo dno udara. Prednja suspenija: SR Suntour XCR 34 29 " Lock-out 140mm | Boost: 110mm | TAP | T.A: 15mm Stražnja suspenzija:SR Suntour Raidon LO Mjenjač:Sram SX Eagle (12s.)

Specifikacije
ProizvođačOlympia
Tip biciklaElektrični
© 2022 Lera SPORT