As low as 919,96 kn Regular Price 1.149,95 kn
Dostupno
SKU
GNHM210 20O

Tenisica koja je prije izrade puno testirana na trkačima u talijanskip Alpama. Lagana, brza, sa dobro prijanjajućim potplatom na zahtjevnim terenima. Gornji dio tenisice izrađen tako da sprječava ulazak kamenčića , zemlje i drugih nečistoća. Skupom tehnologija razvijenih u Raidlight pri izradi tenisice mislilo se na svaki detalj kako bi se zadovoljili svi uvjeti trkača po prirodnim terenima.

BOJA

CRNA.

TEŽINA

290 g

ULOŽAK

Uložak dvostruke gustoće. Što je mekši uložak, to će cipela imati manje torzijske stabilnosti. Što je uložak čvršći, to će cipela imati veću strukturu i stabilnost.

FIT

23mm

VEZICE

Sustav Speed ​​Lace Lock za brzo i učinkovito vezanje. Rezervne standardne vezice.

VISINA PETE

23mm 

POTPLAT

 Potplat Sensor 3 poboljšava amortizaciju i apsorpciju udaraca. Izrađeni od etil vinil acetata (EVA).  Mekani potplati poboljšavaju apsorpciju udara, ali se brže troše. Čvrsti midsoles obično se preferira kod plantarnog fasciitisa, Ahilove tendonitisa, tendonitisa stražnje tibije, hallux limitus / rigidusa i većine drugih stanja povezanih s prekomjernom pronacijom. Mekani potplati mogu biti korisni za udlage potkoljenice zbog varuma tibije i metatarsalgije.

DROP

6mm

OSTALE KARAKTERISTIKE

Reflektirajući tisak "RL Stars". Visina ispred stopala: 17mm. Visina potpetice 23mm; Uključena NFC tehnologija. Kapica za sigurno spremanje vezica.

 

 

Specifikacije
ProizvođačRaidlight
© 2021 Lera SPORT Shop and Service