Rent i servis

Za sve informacije možete nazvati na broj telefona: 52/818 225 i dogovoriti detalje i termin dolaska.

Najam bicikla
USLUGACIJENA
1 Dan70 Kn
3 ili više dana50 Kn
Servis bicikla
USLUGACIJENA
Veliki servis184 Kn
Sastavljanje bicikla i nulti servis80 Kn
Usluga sastavljanja bicikla80 Kn
Čiščenje bicikla72 Kn
Centriranje kotača (2 stupanj)56 Kn
Podešavanje mjenjača40 Kn
Podešavanje kočnica ili zamjena pakni40 Kn
Zamjena lule volana35 Kn
Zamjena stražnjeg mjenjača35 Kn
Popravak zadnjeg mjenjača35 Kn
Popravak ili zamjena srednjeg pogona35 Kn
Popravak kočnice35 Kn
Centriranje kotača (1 stupanj)35 Kn
Zamjena gume i zračnice25 Kn
Montaža dodatne opreme25 Kn
Montaža ciklokompjutera20 Kn
Zamjena lanca20 Kn
Pumpanje guma5 Kn
Servis skija
USLUGACIJENA
Premontaža vezova88 Kn
Mali servis skija72 Kn
Montaža vezova65 Kn
Nulti servis skija40 Kn
Promjena kopče na pancerici40 Kn

Fischer VACUUM

Fischer VACUUM FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu.VACUUM FITje patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija VACUUM FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischer-a i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „VACUUM FITstation“. VACU-PLAST materijal je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

Kod modela Vacuum skijaških cipela postoje dvije serije: VACUUM FIT i VACUUM Comfort FIT. VACUUM FITsu cipele, koje se u cjelini prilagođavaju nozi, a VACUUMComfort FIT se prilagođavaju djelomično – samo u donjem djelu kod pete, gležnja i širine stopala. Na tom dijelu se i najviše puta pojavljuju bolovi, pa se nižom cijenom proizvoda može postići izvanredan učinak.

U Fischer-u ne odmaraju, zato su nadogradili izradu skijaških cipela VACUUM. Nadogradnja se zove VACUUM 2ZONE i upotrebljava se kako kod VACUUM FULL FIT izrade tako i kod COMFORT FIT izrade. Mogućnost izrade cipele sa različitim pritiskom u predjelu gležnja i u predjelu prstiju osigurava najviše udobnosti bez da bi žrtvovali optimalan prijenos sile iz skijaške cipele na skije. U predjelu gležnja je pritisak veći radi boljeg prijema i optimalnog prijenosa sile, u predjelu prstiju je pritisak manji, što pripomaže većoj udobnosti i manjem osjećaju hladnoće.

Skijaške cipele VACUUM FIT zadržale su jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija,koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju " V ". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kao kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

Od ove godine diljem cijelog svijeta već je u upotrebi više od 3000 »Vacuum Fit station mašina«.

Izrada Fischer VACUUM FIT pancerica

Fischer VACUUM FULL FIT
USLUGACIJENA
Izrada400 Kn
© 2007 - 2018 Lera SPORT Shop and Service